Tattoo Gerben


Ga naar de inhoudsopgave

Piercings

Tijdens de openingstijden kunt u vrijblijvend langskomen om informatie te vragen en de vele piercingsieraden te bekijken. Het is aan te raden om even te bellen als u een piercing wilt laten plaatsen.

Piercingsieraden: Wij piercen alleen met titanium of met goud. Chirurgisch stalen piercings zijn alleen geschikt om in een genezen piercing te plaatsen,dit in verband met het nikkelgehalte. Wij hebben een grote collectie piercingsieraden in titanium, goud, zilver, en chirurgisch staal, die uiteraard ook los te koop zijn.

Huisregels:

  • Wij piercen jongeren onder de 16 jaar, uitsluitend met toestemming en in het bijzijn van een van de ouders.
  • Wij piercen geen mensen die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs
  • Wij piercen niet met zelfmeegebrachte piercingsieraden.
  • Wij zetten geen tongpiercing en intiempiercings.


Hoe gaat het in z'n werk:
Eerst krijgt u uitleg over wat er gaat gebeuren, de genezingsperiode en de eventuele risico's. Als al uw vragen zijn beantwoord, en u een informed consent formulier heeft ingevuld (toestemmingsformulier), zal de piercing worden geplaatst. Gerben gebruikt hiervoor uiteraard een steriele wegwerpnaald, welke in uw bijzijn uit de steriele verpakking wordt gehaald en na gebruik weggegooid in de naaldencontainer.

Na het piercen krijgt u een schriftelijke uitleg van de verzorging. Het is erg belangrijk dat u de nazorg instructie opvolgt, omdat een nieuwe piercing een open wondje is, dat makkelijk geinfecteerd kan raken als u deze niet goed verzorgd. Uitgebreide uitleg hierover krijgt u voordat de piercing gezet wordt.

Prijzen: De prijs voor het zetten van de piercing is bij ons 25,- hier komt dan nog de prijs bij van het sieraad dat u uitzoekt.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd even bellen. 0174-289028
Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu